lørdag

I'm back + giveaway

Hej piger! Puha, jeg har godt nok været long gone.. Jeg havde lige en studentertid, rejse og så har jeg bare nydt den danske sommer. Derfor har det stået stille her på bloggen. Men nu har jeg fornyet energi, og er klar til at blogge igen. Som en lille 'undskyldning', har jeg lavet en give away til jer, med en ting i nok har set her på bloggen et par gange - men synes bare den er SÅ fed, og er selv mega glad for den, så da jeg sidste gang var kommet til at bestille en for meget, kunne den jo passende gå til dette formål.

Lige en lille ting mere; bloggen her er jo ikke særlig personlig, men hvis I har lyst til at følge lidt med i hvad jeg laver til hverdag, er i velkomne til at følge mig på instagram, hvor jeg hedder Amalieglud. (Link: http://followgram.me/amalieglud)


GIVE AWAYFor at deltage i konkurrencen skal du:
1. Followe mig på bloglovin her
2. Like dette indlæg på bloglovin
3. Smide en kommentar her nedenunder med dit bedste sommerminde - husk at skrive din mail

Jeg glæder mig til at læse en masse sommerhistorier! Vinderen vil blive trukket onsdag d. 8. august kl. 12!

21 kommentarer:

 1. Lækkert med en giveaway.

  Mit bedste sommerminde er faktisk ikke fra i år, men for to år siden. Nærmere betegnet skt. hans aften lige inden midnat. Det mest fantastiske i mit liv skete - jeg blev moster. Min søster fødte en lille pige, som jeg et par dage senere skulle se for første gang. Siden har jeg haft en masse dejlige minder med den lille pige, som i dag er 2 år gammel og siden har fået en lillebror - som også er et sommerbarn fra i år og dermed også et dejligt sommerminde. De to betyder alt for mig, og er det mest livsbekræftende jeg har oplevet.

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke typen der rejser væk i sommeren. Jeg elsker den københavnske sommer. Selv i regnvejr. I det gode vejr mødes jeg med pigerne i en af de utallige parker eller haver. Griller, drikke hvidvin og hygger. I regnvejret sidder vi på min altan og gør samme. Jeg elsker sommer i Kbh.

  Rikkeaa@yahoo.dk

  SvarSlet
 3. Fedt du er tilbage :-)

  Mit bedste sommerminde er helt klart sidste sommer, hvor jeg boede i en fantastisk lejlighed midt i Aalborg by. En aften lå vi for åbne vinduer mig og min daværende kæreste og snakkede hele natten. Jeg boede ppå 5 sal så vi kunne se direkte op på himlen. Det var så varmt og SÅ hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Mit bedste sommerminde er et par år tilbage, hvor mine forældre havde sølvbryllup. De valgte ikke at holde en fest, og i stedet bruge pengene på at invitere mig og mine søskende med på et 5 stjernet luksushotel på Kreta :-) det var virkelig en skøn ferie, og jeg vil SÅ gerne tilbage!

  Mette Olesen
  metteolesen94@gmail.com

  SvarSlet
 5. Mit bedste sommerminde har været i år. Selvom det danske sommervejr ikke har været det bedste, har jeg haft den bedste sommer. Den bedste dag måtte have været da mine bedste veninder og jeg, tog på picnick ude i en skov. Vi har købt jordbær, hindbær, kiks og nogle mokai og sodavand. Vi fjollede rundt som vi plejede at gøre da vi var små, dansede underlige danse og bare snakkede. Mine tre veninder tager på efterskole, her efter sommerferien, så det var dejligt bare at have sådan en helt perfekt dag i deres selvskab.

  Cecillie Möller
  cecillie18@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Fed give away!

  Mit bedste sommerminde var sidste år. Jeg var lige stoppet på efterskole men en uge efter skulle vi lave gymnastik opvisning på Blue Water stadion i Esbjerg. Det var mega fedt at stå der på det store stadion sammen med alle sine bedste venner og lave det man holder aller mest af :)
  Oven i det fik vi set Verdensholdet lave gymnastik!!

  Siff Henneberg
  siff.hennberg@live.dk

  SvarSlet
 7. Mit bedste sommerminde er faktisk fra i år af. Jeg var så heldig at få muligeheden, fr at tage 3 uger afsted til Malta, på en sprogrejse. Det var de 3 mest fantastiske uger længe! Jeg har mødt mennesker jeg vil have som venner for livet, og ikke mindst en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme!
  Flyvholm-jensen@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Emma Emilie
  emmaemilie@mail.com
  Mit bedste sommer minde må være den bedste windsurfing tur, hvor det hele bare gik perfekt med vind og man gjorde det helt rigtigt. Det er så lækker en følelse :-)

  SvarSlet
 9. Mit bedste sommer minde var sidste år hvor hele min familie lejede 3 huse med fælles Pool i Spanien :) efter 14 dage med familien lejede vi en bil og jeg blev kørt til et andet sted i Spanien hvor jeg mødes med 7 veninder og festede en hel uge! Mit månede i Spanien blev sluttet perfekt af da min kæreste kom og vi holdte en uges ferie sammen, efter 3 ugers adskillelse <3 den sommer tilbragte jeg på skift tid med de personer der er vigtigst for mig!

  Btw. Fed kæde kan du lægge et link ind??

  Ak_monrad@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Mit bedste sommerminde er faktisk fra i dag af...
  Mine to veninder og jeg besluttede at gøre noget spontant og aktivt i det dårlige og triste sommervejr som det har været i dag. Så vi tog på stranden da det regnede allermest og haglede da vi kom derud var vi GENNEMBLØDTE men skyndte os at tage det våde tøj af, og hoppe i vandet. Hvor vi bagefter bagefter beslutter at ALT tøjet skal af. Det er det fedeste jeg nogensinde har prøvet, og er helt bestemt noget jeg aldrig glemmer igen.

  SvarSlet
 11. Jeg har ikke noget specielt sommerminde, men mere nogle ting jeg generelt elsker ved sommeren. Folk er mere galde og tager livet lidt lettere. Der skal ligesom bare mindre til at gøre en glad. Og alle de lange, varme sommeraftner i godt selvskab - det er sommer, det er livet.

  Anna.sjalin@gmail.com

  SvarSlet
 12. Mit bedste sommerminde er fra Roskildefestival - generelt bare hele ugen som var overdrevet fed - men specielt en af aftenerne, hvor to af mine veninder og jeg festede over i L med nogle gutter, hertil skal det lige siges, at jeg er den største Harry Potter fan nogensinde (well, rimelige tamt, men ja) og en af dem lignede Neville Longbottom, og det var seriøst bare det sjoveste, for vi blev total groupie agtige og ville ha' hans autograf. Han selv blev lidt forfjamsket og ville hellere bare ryge tjald med os end at give sin autograf. Han hed forresten ikke Neville, desværre, men Mads. hahahahahah

  Clarabugge@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg var med mine to bedste veninder i Italien på camping. Der lå en fedt diskotek lige udenfor campingpladsen, og hver fredag havde de skum-party. Det skulle vi da med til, så vi startede aftenen med at cykle ind til en større by, spise virkelig lækre pizzaer og drikke god hvidvin. Derefter hjem på pladsen og drikke lidt videre, hvor der stødte flere til. Vi havde det bare så hyggeligt, og da tiden var inde, tog vi over til skum-party. Det er ikke fordi der skete de helt store ting til den fest, men vi havde det bare SÅ sjovt, og gav vildt meget gas på dansegulvet. Det var mit første skum-party, men nok også mit sidste, for der er godt nok nogle forventninger at leve op til, hvis man skulle til det igen. Det ville aldrig blive sjovere end sidst, det tror jeg ikke på :-)
  Det kan kun anbefales at prøve!
  natasha_mig@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Mit bedste sommerminde må egentlig bare være det at jeg denne sommer har haft nogle fantastiske ferier med min kæreste - i Portugal og på Samsø. Det har været så dejligt at kunne nyde hinanden :)

  sophiek-l@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Det bedste sommer minde var da jeg kunne være udenfor. Altså hvor det var godt vejr. da jeg sad og hyggede mig med mine venner + min storebror og hans venner.


  christinaebayblog@gmail.com

  http://ebaylovers.blogspot.dk/

  SvarSlet
 16. mit bedste sommerminde er nok fra i år, hvor jeg blev student! Det var den dag vi kørte vogn, og det var intet mindre end fantastisk! Jeg tilbragte hele dagen med min skønne klasse, drak en masse øl og cider, var fuld og hyggede mig H E L E dagen! Det var fantastisk! Ser frem til at kunne hygge med min søde klasse mange år endnu, men det er helt klart et uundværligt sommerminde for mig!!

  katrine_boberg@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Tror mit bedste sommerminde er fra sidste år, hvor jeg skulle flytte hjemmefra, flytte til en ny by, begynde på drømmestudiet og flytte sammen med min kæreste. Det var simpelthen bare en skøn tid med vin og pizza på ølkasser. Men følelsen af at have hele livet foran en. :-)

  Vh. Stephanie

  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Mega fed give-away - halskæden er nok en af de fedeste jeg længe har set! Wow manner.. Jeg har den perfekte festkjole at bruge den til - men jeg vil selvfølgelig ikke kun bruge den til fest... Hæ, den ville nok hænge på mig noget nær altid!
  Nå men.. Et af mine bedste sommerminder er fra sommeren sidste år. Jeg havde længe ønsket at komme til Færøerne, Grønland og Island. Hvorfor ved jeg ikke, jeg synes bare der altid har været noget specielt ved de tre lande.
  Sidste år, var så året, hvor en tredjedel af det ønske skulle gå i opfyldelse. Det hele "startede" med at jeg i fødselsdagsgave af mine forældre, fik en rejse til Færøerne - sammen med mine to søskende. Jeg glædede mig i måneder, og endelig blev det dagen hvor jeg to til Færøerne!
  Det er klart et af mine bedste ferieminder, da det er så specielt. Jeg både så Lunder (en fugl som er sjælden i Danmark), marsvin (delfin-lignende dyr) og så den helt fantastiske natur.

  Lige en bonusinfo om Færøerne (som er pisse fed!), de har ingen vilde pattedyr! De har får, heste, køer, hunde, muse og katte. Og nogle gange bliver der indført rotter, men de dør hurtigt. Hæhæ, sjovt...

  Mange hilsener Malene
  malene.kirk@hotmail.com

  SvarSlet
 19. bongo.rosa@hotmail.com

  Mit bedste sommerminde er at jeg har været på skole patrulje tur til København. Først skulle vi tidlig med færgen fra Bornholm, og så til strøget hvor vi shoppede i 5 timer! Vi var på platagede (staves). og resten af tiden var vi Tivoli. efter tivoli rejste vi samme dag hjem mod Bornholm, og fik fri resten af dagen efter!

  SvarSlet
 20. Jeg har mange, men dette års er nok Biotech camp, jeg har mødt så mange nye mennesker og fået mange venner! Sommerferien i år, er en af de bedste ever!

  alberte-dommerby@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg er lige kommet hjem fra 3 ugers sprogskole i England og det er en af de bedste oplevelser nogensinde! maden var ret dårlig men jeg fik en hel masse venner fra hele verden og det var så trist at skulle sige farvel til dem allesammen(men heldigvis findes der facebook og skype) og vide at man nok aldrig ser de fleste af dem igen.. men det var stadig en helt fantastisk sommer jeg aldrig vil glemme!

  http://saragronlund.blogspot.dk/

  SvarSlet